Kansantanssi

Kansantanssiryhmä Nirunaru kutsuu uusia harrastajia mukaan toimintaan. Pitkän tauon jälkeen kansantanssi-harrastusta herätellään henkiin Pyhäjärvellä. Elokuussa vietetty Nuorisoseuran 120-vuotisjuhla innosti tanssijoita uudelleen vauhtiin.


Etsimme joukkoomme lisää tanssimisesta kiinnostuneita miehiä ja naisia. Alkeisryhmää ei valitettavasti ole nyt tarjolla, mutta peruslavatanssitaidolla pysyy ryhmässä oikein hyvin mukana. Uutta opetellaan vähitellen erilaisten länsi-suomalaisten ja karjalaisten kansantanssien sekä uusien koreografioiden muodossa.

Kansantanssi on monipuolinen liikunta, joka kehittää ja ylläpitää kuntoa sekä tasapainoa. Erityisesti aivot pitävät sosiaalisesta yhdessäolosta ja musiikin mukaan liikkumisesta.

Harjoituksiin voi tulla pelkästään kuntoilun vuoksi. Kenenkään ei tarvitse pelätä esiintymään joutumista, jos sellaista ei halua. Toki taitojen karttuessa esiintymiset
tuovat harrastukseen lisää tavoitteellisuutta. Vaikka joukossa on kokeneita kansantanssijoita, sitä ei kannata arastella oman kokemuksen puuttuessa. Aloitamme uudella ohjelmistolla, jotta kaikki pysyvät vauhdissa mukana.


Paria ei tarvitse olla ennestään. Kaikki pääsevät tanssimaan parinvaihdon ansiosta. Tule kokeilemaan innostaako tällainen liikuntamuoto! Kokoonnumme maanantaisin Asematien nuorisotiloissa klo 19 - 20.30.

Kansantanssiryhmä Nirunaru

Seija Pesonen 040 542 8090